Yön yli Tampereella

Kahden päivän reissu Tampereella antaa hyvän mahdollisuuden tutustua kaupungin kulttuuritarjontaan ja museoihin sekä nauttia kaupungin tunnelmasta. Tässä esimerkki ohjelmasta kahdelle päivälle:

Päivä 1:

Aamu: Aloita päivä tutustumalla Tampereen museoihin. Tampereen taidemuseo sijaitsee kauniilla puistoalueella Näsinpuistossa ja tarjoaa laajan kokoelman kotimaista taidetta. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Vapriikissa, joka on monipuolinen museokeskus, jossa on useita eri näyttelyitä.

Lounas: Nauti lounasta Tampereen vilkkaassa kauppahallissa, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Kauppahalli on avoinna ma-la klo 7-18 ja tarjoaa laajan valikoiman herkkuja eri puolilta Suomea.

Iltapäivä: Jatka kulttuurikierrosta Pyynikin kesäteatterilla, joka on yksi Suomen vanhimmista ja kauneimmista kesäteattereista. Voit myös kävellä Näsinneulan näkötornille, joka on korkeudeltaan 168 metriä ja tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin ja järvelle.

Illallinen: Nauti illallinen Tampereen historiallisessa miljöössä sijaitsevassa ravintolassa. Esimerkiksi Plevna tarjoaa paikallista olutta ja herkullista pubiruokaa.

Päivä 2:

Aamu: Aloita päivä käymällä Tampereen tuomiokirkossa, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Tuomiokirkko on yksi Tampereen tunnetuimmista maamerkeistä ja sen sisustus on vaikuttava.

Lounas Tampereen uudessa kauppakeskuksessa, Ratinassa. Kauppakeskus sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa ja siellä on useita ravintoloita ja kahviloita.

Iltapäivä: Jatka kulttuurin parissa Tampereen taidemuseo, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta. Museosta laaja kokoelma modernia taidetta.

Illallinen: Päätä kahden päivän reissu Tampereella nauttimalla illallista Tampereen trendikkäässä ravintolassa, kuten esimerkiksi Gastrobar PYNTESSÄ, joka tarjoaa pohjoismaalaista ruokaa modernilla twistillä.

Julkaistu
Kategoria(t): tapahtuma